อาจารย์สุรีลักษณ์ วีระโจง

• ห้องพัก : Q312

ประวัติการศึกษา

• ปริญญาเอก : -
  • ปริญญาโท : ศศ.ม.สื่อศิลปะและการออกแบบสื่อมหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (Master of Art Media Art and Design Chiangmai University)
  • ปริญญาตรี : วท.บ. วิทยาศาสตร์(เกษตรศาสตร์)บัณฑิต เอกสัตวศาสตร์ มหาวิทยาลัยเชียงใหม่(Bachelor of Agriculter Animal Science Chiangmai University)

ประวัติการทำงาน
  • 2008 - Present อาจารย์ประจำมหาวิทยาเทคโนโลยีมหานคร
  • 2008 Graphic Designer Ideogram
  • 2006-2007 Position - Designer Research and Develop (R&D) The Ism Thailand Co.,ltd.
  • 2005-2006 Position Computer Graphic and Retouching Pandas House shop in Chiangmai Zoo:

ผลงานวิจัย [ชื่อแรก]
  • สุรีลักษณ์ วีระโจง,การออกแบบอีโมติคอนสื่ออารมณ์ ความรู้สึกที่มีความเป็นไทย,ศิลปศาสตรมหาบัณฑิตสาขาวิชาสื่อศิลปะและการออกแบบสื่อ, บัณฑิตวิทยาลัยมหาวิทยาลัยเชียงใหม่,2550

ผลงานวิจัย [ชื่อรอง]
  • Research and Development Product Mean Kachin, Chiangmai University
  • Research and Development Product Ceramic Lampang ,SMEs.Thailand
  • Research Marketing For The Ism Shop brand.

สายงานที่เชี่ยวชาญ
  • Multimedia Art and Design
  • Creative for Digital Publication
  • Interactive E-learning Course ware Design

รายวิชาที่รับผิดชอบ :

ปริญญาตรี

• Multimedia and Animation System Design
  • Multimedia and Animation Development Technique
  • Advertising and Media Strategies
  • Creative Studio for Digital Publication
  • Human Computer Interaction